Marknaderna fick inte någon anledning att hoppas på EU-toppmötet. Avtal om betydelsen av att ha mer konkreta beslut under det officiella toppmötet i juni låter som "kicking kan väg" som Jamie Coleman från Forexlive uttryckte det.

-Mot uppfattningen från Frankrike och Italien emot Merkel (Tyskland) euroobligationer idén, hänvisning till att detta är grundlagsstridiga.

-Euroobligationer skulle vara 1 obligation som varje land använder utöver sina egna, så alla räntor och ansvar samlas ihop. Tysklands mycket låg ränta är sedan i Italien och Spanien och Frankrike blandad höga nivåer, vilket innebär högre upplåning kostnaden för Tyskland samtidigt sänka kostnaden för andra.

-Dess likadana dela försäkring med en grupp som ni vet har högre risk och därmed högre premie. Så säger Merkel Nej, men enligt WSJ, även trippel-A rating Österrike är någon form av denna åtgärd.

-Beredskapsplaner för en grekisk utträde görs, men Grekland förnekar detta.

-Från FXStreet:

"Enligt ett dokument som erhålls på onsdagen genom Reuters, varje medlemsstat i euroområdet bör ha ett avsluta scenario för egen redovisning av potentiella kostnader det skulle bära om Grekland lämnade. Dokumentet visar olika faktorer som bör beaktas vid utarbetandet av planen och betonar att EU liksom IMF bör hjälpa Grekland om den beslutar att överge euron. ”

-Det noterades även att EU och IMF tillhandahåller 50bn euro att hjälpa Grekland om man överger euron. Det verkar som det finns en hel del mer talar om hur du hanterar upplösningen än om hur att förhindra att situationen.

-Det var ett informellt toppmöte, medan officiella toppmötet kommer att hållas juni 28-29.

EUR/USD misslyckas med att hitta längst ned. Ett omtest av 1.26 handtag avvisades, och av 8: 00 PM EDT, fackliga EUR/USD tillbaka nära sessionen låg i 1.2540.

Ansluta till marknaden intelligens genomgångar att få grundläggande analys tekniska installationer, handlingsplanen bedömningar för USD/JPY och andra valutapar.