Ett globalt bud för säkerhet dominerade förfaranden över natten med betydande förluster över Europeiska aktier tvingar ytterligare nackdelen hela risken spektrumet. Euro-området dramer förblev primära barometern med oro över Greklands förmåga att förbli i euroområdet viktiga direktivet. Bud på säkerhet hitta marknaden deltagarens flock till alla de sannolika platserna med tyska skulden faller poster bottenrekord i en testamentet sortera fruktan och bävan på marknaden. Farhågor eskalerade tisdag efter tidigare grekiska PM Lucas Papademos visade beredskapsplaner finns på plats i händelse av en grekisk avgång och detta tema fortsatte över natten med rapporter som Europeiska centralbanken bedömningen av förgreningar bör Grekland misslyckas i sina ansträngningar att formuläret regeringen.

Fast förluster över oss aktier tidigare i sessionen var avvecklingsomberäkningen genom nära men inte innan den fattar ett betydande segment av risken valutor med US-dollarns styrka kvar det centrala temat. Dollarn dominerade ut av för euron med pris åtgärder för att göra en paus till baksidan av $1.26-handtaget. Euron sjönk till dalar nära två år dalar av $US1.2545 innan en liten uppskov men förblir under tryck under $US1.26-figur. Den australiensiska dollarn följde en liknande minskande utslagning färskt 6-månaders dalar som 96.89 US-cent.

I ett försök att finna gemensamma pro-growth strategier, pågår en informella middagen insamling av europeiska ledare dock marknadsaktörerna fortfarande skeptisk dessa diskussioner kommer att ge några omedelbara resultat. Även om vi kan se ledare visa solidaritet och åtagande att hålla Grekland i unionen, får det inte vara tillräckligt för att främja någon varaktig positivitet tjänstemarknader - ändå vissa hörn av marknaden har fick modet att återgå till marknaden ges chansen nya politiska åtgärder kan överenskommas.

En dag i förväg kommer att se fokus flyttas till Kina med PMI Manufacturing HSBC släppas. Detta är tydligt sorteringen miljö som kunde framkalla ytterligare kortsiktiga tryck för risken valutor, med australisk dollarn undersysselsatta regionen 96,6 amerikanska cent bör dagens avkastningen stökiga resultat. På steken, kan åtagande från Kina att återuppta pro-growth politiska åtgärder fungera som en kudde för Kina-kontingenten valutor såsom den australiska dollarn. Vid skrivande stund köper den australiensiska dollarn 97,5 US-cent.